Μας ελάτε σε επαφή με
Reina

Τηλεφωνικό νούμερο : 13408649711

WhatsApp : +8613408649711

Sichuan Jianghong Cable Manufacture Co., Ltd.

Δεσμευμένος στην κατασκευή των υψηλής ποιότητας οπτικοηλεκτρονικών προϊόντων καλωδίων, συνδέστε τον κόσμο.

  • Sichuan Jianghong Cable Manufacture Co., Ltd.
  • Sichuan Jianghong Cable Manufacture Co., Ltd.
  • Sichuan Jianghong Cable Manufacture Co., Ltd.
  • Sichuan Jianghong Cable Manufacture Co., Ltd.
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Μάρκες JiangHong Αριθμός Υπαλλήλων
Ετήσιες πωλήσεις 18000000-20000000 Ιδρύθηκε Έτος 1998
Εξαγωγή pc 60% - 70%
Εισαγωγή

Είμαστε μια επαγγελματική κατασκευή καλωδίων που ιδρύεται το 1998, τοποθετημένος στο νοτιοδυτικό μέρος της Κίνας, μέχρι 22 έτη ανάπτυξης τώρα που αναλαμβάνουμε γύρω από 60% της αγοράς της Κίνας DTH με τη συνεργασία με πολλές επιχειρήσεις, επίσης είμαστε επικυρωμένος προμηθευτής καλωδίων οπτικής ίνας για τον τοπικούς φορέα τηλεπικοινωνιών και την επιχείρηση δικτύων. Θεωρώντας την υπερπόντια αγορά, κυρίως προϊόν cOem προσφοράς ανά αίτημα πελατών και εξαγωγή μέσω κάποιας επιχείρησης εξωτερικού εμπορίου. Το εργοστάσιο ήδη πιστοποιείται από την ποιοτική διαχείριση ISO9001 και την περιβαλλοντική διαχείριση ISO14001.

Ιστορία

Εμπειρία: Με περισσότερο από 20 έτη εμπειρίας παραγωγής στη βιομηχανία καλωδίων. Επικυρωμένος προμηθευτής για την επιχείρηση ραδιοφωνικής αναμετάδοσης και επικοινωνίας στην εσωτερική και υπερπόντια αγορά της Κίνας.

 

Γραμμή παραγωγής: Διαφορετικά καλώδια ανεφοδιασμού για το ραδιόφωνο και το δίκτυο TV, τηλεοπτικό δίκτυο ελέγχου, έξυπνο εγχώριο δίκτυο αγγελιών επικοινωνίας FTTH.

Υπηρεσία

SICHUAN JIANGHONG η Co. ΚΑΤΑΣΚΕΥΉΣ ΚΑΛΩΔΊΩΝ, ΕΠΕ, ιδρύθηκε το 1992, τοποθετημένος σε Jiangyou, Sichuan Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας.

 

ΜΕΧΡΙ 26 έτη ανάπτυξης, η επιχείρηση έχει γίνει μια εκσυγχρονισμένη επιχειρηματική εστίαση στην ανάπτυξη, την κατασκευή των διαφορετικών καλωδίων για το ραδιόφωνο και το δίκτυο TV, το τηλεοπτικό δίκτυο ελέγχου, την επικοινωνία FTTH και το έξυπνο εγχώριο δίκτυο. Με βάση τον προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής, η ετήσια ικανότητα έχει φθάσει μέχρι 5 στο minllion km/year, παρμένο ISO9001 εργοστασίων ήδη: πιστοποιητικό ποιοτικής διαχείρισης του 2015. ISO14001: περιβαλλοντικά διοικητικό πιστοποιητικό του 2015 και OHSAS18001: υγιές του 2007 περιστασιακό και πιστοποιητικό συστημάτων διαχείρισης ασφάλειας.

Η ομάδα μας

Έχουμε την επαγγελματική ομάδα τεχνικών όλοι σε αυτήν την περιοχή περισσότερο από που 20 έτη, καλωσορίζουν τους πελάτες από επισκέπτονται σε όλο τον κόσμο τον ιστοχώρο μας, και μας ενημερώνουν εάν έχετε οποιεσδήποτε ανάγκες, κοιτάζουμε προς τα εμπρός για να σας δώσουμε τις καλές υπηρεσίες!

 

Μια υπηρεσία στάσεων στην ευκολία πελατών ′ s, λύση προσφοράς βασισμένη στο αίτημα πελατών ′ s.