Τηλ.::
Κίνα υπαίθριο καλώδιο μπαλωμάτων οπτικών ινών κατασκευαστής
kocent optec limited

Υπαίθριο καλώδιο μπαλωμάτων οπτικών ινών, κιβώτιο λήξης οπτικών ινών, γρήγορος συνδετήρας, θραύστης οπτικών ινών,

Σκοινί μπαλωμάτων MPO, προσαρμοστής, συνδετήρας, περίφραξη συναρμογών οπτικών ινών, καλώδιο οπτικών ινών τομέων. 

 

 

Αρχική Σελίδα

kocent optec limited

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4 5 6 7

kocent optec limited

KOCENT OPTEC LIMITED σας συνδέστε με το μέλλον.

 

KOCENT OPTEC LIMITED είναι επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που εστιάζει στην ενεργητική και ενεργό σειρά προϊόντων οπτικών ινών. Καθιερωμένοι το 2007, έχουμε περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας στην παραγωγή εξαρτημάτων οπτικής ίνας. Με την ισχυρή ομάδα Ε&Α και τη στενή ποιοτική διαδικασία, παίρνουμε όλο και περισσότερη εμπιστοσύνη από τον παλαιό και νέο πελάτη μας. Είναι πρόθυμοι να μας αφήσουν να γίνουμε ο μακροπρόθεσμος συνεργάτης τους.

 

KOCENT OPTEC LIMITED το καλύτερο προϊόν πλεονεκτήματος είναι προϊόν οπτικών ινών passiver όπως ο θραύστης PLC, η πλεξίδα καλωδίων μπαλωμάτων οπτικών ινών, ο προσαρμοστής οπτικών ινών, ο συνδετήρας Η.Ε-συνελεύσεων οπτικών ινών (μπορούμε να παρέχουμε το μέρος συνδετήρων ferrule και χωρίς ferrule), τα μανίκια προστασίας οπτικών ινών (μεγάλα αγαθά αποθεμάτων, πάντα έτοιμα στην παράδοση οποτεδήποτε), η περάτωση συναρμογών οπτικών ινών, το τελικό κιβώτιο οπτικών ινών, καλώδιο πλαισίων διανομής οπτικών ινών το εσωτερικού και υπαίθριου οπτικών ινών, κ.λπ. Με την ανάπτυξη της επιχείρησης επιχείρησης βαδίζουμε στην ενεργές έρευνα και τις πωλήσεις προϊόντων ινών. Ο μετατροπέας MEDIA οπτικών ινών και η ενότητα οπτικών ινών SFP XFP είναι το πρώτο βήμα μας για να κάνουν τα ενεργά προϊόντα οπτικών ινών.

 

Στο παρελθόν, τα προϊόντα μας πωλούσαν στην Αμερική, τον Καναδά, ρωσικά, πολλές χώρες της Ευρώπης και επίσης την Ασία coutries. Αυτήν την περίοδο, τα προϊόντα μας επίσης εξάγουν στη Νότια Αμερική, την Αφρική, και τις χώρες της Μέσης Ανατολής. Είναι πολύ wellcome στην επαφή με μας εάν θέλετε να πάρετε την καλή τιμή, qood ποιότητα και τεχνικά στοιχεία profesional για τα προϊόντα οπτικών ινών για να επεκτείνετε την τοπική αγορά σας.

 

KOCENT OPTEC LIMITED έχει περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας στην παραγωγή των παθητικών προϊόντων οπτικών ινών.

 

Γρήγορο εργαστήριο συνδετήρων:

Ο όλος γρήγορος τρόπος συσκευασίας συνδετήρων μας είναι κιβώτιο φουσκαλών 10pcs/, έπειτα κιβώτιο δώρων 100pcs/small, και έπειτα μεγάλο κιβώτιο χαρτοκιβωτίων 1000pcs ή 2000pcs/. 100% που εξετάζεται με το IL λιγότερο από 0.3dB πριν από την αποστολή.

 

Εργαστήριο σκοινιού μπαλωμάτων:

Kocent Optec Limited υπηρεσία cOem prodice για όλο τον τύπο σκοινιού μπαλωμάτων οπτικών ινών. Έχουμε την πλούσια εμπειρία στα προϊόντα το σκοινί μπαλωμάτων οπτικών ινών, ειδικό στο καλώδιο μπαλωμάτων πτώσης ftth, το υπαίθριο καλώδιο μπαλωμάτων τομέων στρατού, το καλώδιο μπαλωμάτων MPO, το θωρακισμένο καλώδιο μπαλωμάτων και τον κοινό τύπο καλωδίου μπαλωμάτων οπτικών ινών. Το όλο καλώδιο μπαλωμάτων είναι δοκιμασμένο 100% με το IL λιγότερο από 0.2dB πριν από την αποστολή και μπορεί επίσης να περάσει την τρισδιάστατη δοκιμή.

 

Εργαστήριο θραυστών οπτικών ινών:

Ο θραύστης οπτικών ινών είναι ενός θραύστη από προϊόντος πλεονεκτήματός μας. Με περισσότερο από 5 έτη εμπειρίας στο θραύστη οπτικών ινών παραγωγής, στέλνουμε μόνο την καλή ποιότητα και το βαθμό τηλεπικοινωνιών θραύστη οπτικών ινών.

 

Εργαστήριο καλωδίων οπτικών ινών:

Μπορούμε να παρέχουμε ftth το καλώδιο πτώσης, το εσωτερικό καλώδιο και το υπαίθριο καλώδιο επίσης. Με την ολοκαίνουργια μηχανή υψηλής τεχνολογίας, υποσχόμαστε το όλο καλώδιο προτού να εξεταστεί η αποστολή και να φθάσει στο αίτημα βαθμού τηλεπικοινωνιών.

 

Προσαρμοστής οπτικών ινών, εργαστήριο κατοικίας συνδετήρων

Οι παλαιότερες παραγωγές μας είναι κατοικία οπτικών ινών και προσαρμοστής οπτικών ινών. Το όλο μέρος κατοικίας μπορεί να φθάσει σε RoHS υποχωρητικό και να ικανοποιήσει το αίτημα βαθμού τηλεπικοινωνιών.

 

Τα τεράστια εμπορεύματα στεγάζουν:

 

Ισχυρός στέλνοντας συνεργάτης:

Με τον ισχυρό στέλνοντας συνεργάτη, βοηθάμε τον πελάτη μας εκτός από περισσότερα έξοδα αποστολής. Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει να στείλει από το internaltion σαφές, αεροπορικώς, και θαλασσίως.

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : KCO

Αριθμός Υπαλλήλων : 10~200

Ετήσιες πωλήσεις : 2000000-3000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2007

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

ιστορία της εταιρίας

KOCENT OPTEC LIMITED

 

2007.10, KOCENT OPTEC LIMITED καθιερώνεται στην ηπειρωτική χώρα της Κίνας.

 

2009.8, πήραμε την πρώτη γραμμή από CMCC.

 

2009.12, αρχίζουμε να παρέχουμε το καλώδιο μπαλωμάτων στη China Telecom.

 

2010.10, πήραμε την πρώτη γραμμή από μια εμπορική επιχείρηση, τα αγαθά μας που άρχισαν για να πωλούν για να εμπορευτούμε oversea.

 

2012.5, η ομάδα RD μας που επεκτάθηκε σε 10 ανθρώπους, γραμμή παραγωγής επέκτεινε 150 εργαζομένους να προετοιμαστεί να ανοιχτεί oversea η αγορά μας.

 

2012.10, πήραμε την πρώτη γραμμή από το Βιετνάμ VNPT.

 

2012.11, γίναμε προμηθευτής τηλεπικοινωνιών B&H.

 

2013.4, γίναμε προμηθευτής χαρακτηριστή της ομάδας του Περού Viettel.

 

2013.10, εμείς bacame πιό quilifier προμηθευτής του Περού Bitel.

 

2013.11, εμείς bacame προμηθευτής Televe.

 

2014.8, έχουμε επεκταθεί την αγορά μας και εξαγάγαμε τα προϊόντα μας σε πολλή χώρα και την περιοχή όπως η Αμερική, η Μέση Ανατολή, η Αγγλία, Franch, η Ιταλία, Gemany, Russua, η Κορέα, η Ιαπωνία, κ.λπ.

 

2015.3, επεκτείναμε 2 MPO και τις γραμμές παραγωγής καλωδίων μπαλωμάτων οπτικών ινών MTP. Το καλώδιο μπαλωμάτων OM3 μας και OM4 εξήγαγε σε πολλές χώρες της Ευρώπης για να παρέχει για τη βελτίωση σταθμών τηλεπικοινωνιών 4G.

 

2018.12, 

υπηρεσία της εταιρίας

KOCENT OPTEC LIMITED

 

Η ομάδα μας μπορεί να παρέχει τις ακόλουθες υπηρεσίες:

 

COem

Σχεδίασε κάποιο προϊόν inique και χρειάζεται ένα εργοστάσιο για να το υλοποιήσει για σας; Οι επαγγελματικοί τεχνικοί από KOCENT OPTEC LIMITED είναι στην υπηρεσία σας.

 

Εγκαίρως παράδοση

Όταν είστε στην ανάγκη, KOCENT OPTEC LIMITED η γρήγορη εγγύηση παράδοσης μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε τη διαταγή σας ή να ξαναγεμίσετε το απόθεμά σας γρηγορότερο από άλλοι.

 

Ετικέτα συνήθειας

Προτιμήστε κάθε καλώδιο οπτικών ινών που συσκευάζεται κάτω από το λογότυπό σας; ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΈΝΗ μηχανή μαρκαρίσματος KOCENT η OPTEC είναι έτοιμη. Του επάνω το σπίτι!

 

Εξουσιοδότηση

KOCENT OPTEC LIMITED εγγυήσεις ότι όλα τα προϊόντα που αφήνουν το εργοστάσιό μας είναι της υψηλότερης ποιότητας. Εάν οποιοδήποτε προϊόν έχει βρεθεί για να αφήνει οποιαδήποτε ατέλεια, θα την αντικαταστήσουμε δωρεάν.

 

Ο κύριος κατάλογος προϊόντων μας:

- Κιβώτιο διανομής οπτικών ινών

- Κιβώτιο θραυστών Opitc ινών

- Περάτωση συναρμογών οπτικών ινών θόλων

- Ευθύγραμμη περάτωση συναρμογών οπτικών ινών

- Θραύστης οπτικών ινών

- Γρήγορος συνδετήρας οπτικών ινών

- Σκοινί και πλεξίδα μπαλωμάτων οπτικών ινών

- Προσαρμοστής οπτικών ινών

- Καλώδιο Optica ινών

- Οπτική ίνα άλλα εξαρτήματα

Ομάδα επιχείρησης

KOCENT OPTEC LIMITED

 

KOCENT OPTEC LIMITED είναι κύρια επιχείρηση στην ανάπτυξη και την κατασκευή των προηγμένων προϊόντων οπτικών ινών, κυρίως προσφορά τα παθητικά προϊόντα οπτικών ινών όπως: Κιβώτιο διανομής οπτικών ινών, περάτωση καρυκευμάτων οπτικών ινών, θραύστης οπτικών ινών, σκοινί μπαλωμάτων οπτικών ινών, προσαρμοστής οπτικών ινών, γρήγορος συνδετήρας οπτικών ινών, καλώδιο οπτικών ινών,… 


Με πολλά έτη εμπειρίας στη βιομηχανία οπτικών ινών, το εργοστάσιό μας είναι πλήρως εξοπλισμένο άνω των 2000 τετραγωνικών μέτρων και 10 γραμμών παραγωγής. Περίπου 200 καλά εκπαιδευμένοι προσωπικό και μηχανικοί συμβάλλουν στα υπερήφανα προϊόντα μας. 

Τα πιό προηγμένα εισαγόμενα γυαλίζοντας όργανα εξοπλισμού και δοκιμής επιτρέπουν τα προϊόντα μας έχουν την έξοχη ποιότητα, όπως η γυαλίζοντας μηχανή Senko, το παρεμβαλλόμετρο, η αυτόματα καθαρίζοντας μηχανή και OTDR, JGR και ούτω καθεξής.

 

 

kocent optec limited
12F, 2$ο Duocai BD, πάρκο υψηλής τεχνολογίας Guanlan, Longhua, Shenzhen, Guangdong, Κίνα. P/c: 518110
Τηλ.::86-186-64578169
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας υπαίθριο καλώδιο μπαλωμάτων οπτικών ινών προμηθευτής. © 2019 - 2020 outdoor-fiberoptic.com. All Rights Reserved.